infomedic

infomedic

samen jouw organisatie beter laten presteren

Aankondiging: whitepaper ECD

Mijn whitepaper over capaciteitsmanagement (“plannen en roosteren plus”) blijft zijn weg vinden naar zorginstellingen. Daar ben ik erg blij mee!

Ik schreef dit whitepaper eigenlijk voor instellingen in de VVT (en dan ook nog eens gericht op de intramurale setting), maar het leuke is dat lezers in andere sectoren, zoals in de gehandicaptenzorg, het concept hebben gevonden, omarmen en zijn gaan toepassen.
In sommige gevallen heb ik ze daar bij ondersteund, in de vorm van quick-scans, workshops voor managers en planners, tot en met volledige implementatie.

Binnenkort: een whitepaper over het ECD!
Het ECD is ook mijn specialiteit. Ik heb diverse projecten rondom het ECD begeleid: selecties, implementaties, een vastgelopen implementatie vlot getrokken en meer van dit soort zaken waar ik mijn boterham mee verdien.

Momenteel ben ik bezig hierover mijn tweede whitepaper te schrijven, die uiteraard weer gratis beschikbaar wordt gesteld. Mijn voorliefde voor e-health, zelfmetingen (quantified self) en andere moderne middelen (en volgens sommigen mijn stokpaardje) in relatie tot het ECD komt hier ook in aan bod.

Oproep
Graag hoor ik welke onderwerpen, vragen, ideeën, valkuilen, tips, trucs jij verwerkt zou zien in dit whitepaper. Help je mee je collega’s binnen en buiten je eigen organisatie te leren van jouw ervaringen?
Mogelijk wordt jouw idee of vraag in het whitepaper meegenomen (uiteraard met bronvermelding) of we bellen of mailen elkaar. Is je idee of vraag wat ingewikkelder, dan is een afspraak ook zo gemaakt.

Klik hier om mij te mailen.